"JAVA E BIZNESIT KOSOVAR 2016" PËR PROMOVIM TË PRODUKTEVE VENDORE


NË PRISHTINË ËSHTË HAPUR SOLEMNISHT FUSHATA PROMOVUESE E BIZNESEVE TË KOSOVËS"JAVA E BIZNESIT KOSOVAR 2016",QË ORGANIZOHET NGA ALEANCA KOSOVARE E BIZNESEVE.

ALEANCA KOSOVARE E BIZNESEVE NISI PROJEKTIN TRADICIONAL"JAVËT E BIZNESIT KOSOVAR 2016"ME MOTON"UNË KONSUMOJ PRODUKTE VENDORE PO JU",I CILI NISI NË VITIN 2003 DHE REALIZOHET PËR TË KATËRMBËDHJETËN HERË.

ME RASTIN E HAPJES SË JAVËS SË BIZNESIT KOSOVAR MORI PJESË EDHE DREJTORI I KOMPANISË DAUTI KOMERC Z.XHEMAIL DAUTI I CILI MBAJTI NJË FJALIM RASTI PARA AFARISTËVE DHE PËRFAQËSUESVE TË INSTITUCIONEVE SHTETRORE TË  REPUBLIKËS SË KOSOVËS

DUKE SHPREHUR FALENDERIMIN DHE MIRËNJOHJEN PËR TË ARRITURAT E ALEANCËS SË BIZNESIT KOSOVAR SI DHE BASHKPUNIMI ME ODËN E MAQEDONISË VERI-PERENDIMORE JU PROPOZOJ QË KOSOVA TË ANTARSOHET NË UNIONIN E CEMT-LEJEVE QË VËSHTIRSON TRANSPORTIN E MALLRAVE NGA KOSOVA DHE SHTETEVE JASHTË MAQEDONISË,SHQIPËRISË,MALIT TË ZI DHE SERBISË,I CILI UNION ENDE KOSOVËN E TRAJTON SI PJESË TË SERBISË DHE E MBAN TË PAZHVILLUAR SEKTORIN E TRANSPORTIT NDËRKOMBËTAR NË KOSOVË SI DHE I VËSHTIRSON SHËRBIMET E TRANSPORTIT DHE LOGJISTIKËS TË KOMPANIVE NGA MAQEDONIA,SHQIPËRIA DHE MALI I ZI DEKLAROI Z.DAUTI.

© Copyright 2014, All Rights Reserved.
Developed by Enes Demiri