Fondacioni DAUTI përkrah aktivitetet humanitare për familjet në nevojë

Fondacioni DAUTI vazhdon edhe më tutje të përkrah aktivitet humanitare me të cilat synohet të ndihmohen familjet me status të rëndë social. Me këtë rast fondacioni DAUTI shpërndau dhjetë pako ushqimore dhe higjienike për familjet me gjendje më të rëndë sociale në fshatin Tanushevc dhe fshatin Brezë. 
Vlen të përmendet se këtë projekt fondacioni DAUTI e përkrahi si aktivitet i realizuar nga  kryqi i Kuq- Çair.     
Ky projekt është në përputhshmëri me programin e Fondacionit DAUTI, dhe do të vazhdojë akoma që të funksionojë si i tillë. 

Akcioni Humanitar 

© Copyright 2014, All Rights Reserved.
Developed by Enes Demiri