L A J M E

Në emisionin click plus RTV 21 Maqedoni i ftuar drejtori gjeneral Z-ri Xhemail Dauti.


Në emisionin click plus RTV 21 Maqedoni i ftuar drejtori gjeneral Z-ri Xhemail Dauti. ...

Lexo me shume..

Dauti Komerc ishte nikoqire e delegacionit në kuadër të programit të BE “Erasmus Plus”


Kompanija SH.A Dauti Komerc ishte nikoqire e delegacionit në kuadër të programit të Bashkimit Europian “Erasmus Plus” ...

Lexo me shume..

Fjalimi i drejtorit Xhemail Dauti në Universitetin e Europës Juglindore


Fjalimi i drejtorit Xhemail Dauti në Universitetin e Europës Juglindore ...

Lexo me shume..

U ndan bursat për vitin shkollor dhe akademik 2016/17


U ndan bursat për vitin shkollor dhe akademik 2016/17 ...

Lexo me shume..


© Copyright 2014, All Rights Reserved.
Developed by Enes Demiri